Nieuwland Geo-Informatie

De exacte locatie voor geo-informatie

 

Nieuwland Geo-InformatieSchakel tussen techniek en creativiteit

Nieuwland Geo-Informatie is kennis gedreven: een Geo-ICT bedrijf dat zich primair bezig houdt met ontwikkeling en beheer van informatiesystemen met een geografische component.

Geografische Informatie Systemen (GIS) worden steeds geavanceerder.

Dat de mogelijkheden zich steeds meer uitbreiden zien we terug in toepassingen op internet, maar ook aan het gebruik van geo-informatie op een tablet, smartphone, PDA, handheld, of toughbook .

Technieken worden creatief ingezet om beschikbare data informatief te presenteren, maar ook om werkprocessen te ondersteunen.

Dienstverlening

Nieuwland Geo–Informatie biedt totaaloplossingen op het gebied van GIS-toepassingen en Location Based Services:

Geodata opzetten, cartografie, interactieve websites met GIS-functionaliteiten, dynamische sites, publicatie-tools, smartphone toepassingen, geo-apps, mobiel-GIS, Layar, effectieve presentaties en visualisaties, zowel voor intranet als internet.

Geo oblieke luchtfoto'sNaast kernactiviteiten opleiden, adviseren en detacheren, richt Nieuwland zich op het uitvoeren van projecten: ontwerp, applicatiebouw, beheer en onderhoud, coördinatie, ondersteuning, conversie- en andere geodata-verwerkingsprojecten.

Gebruikersondersteuning, servicedesk en hosting maken ons aanbod compleet.

Onze medewerkers hebben naast kennis van GIS vaak ook inhoudelijke kennis van vakgebieden als landschapsbeheer, natuur, water, ecologie, milieu, verkeer en ruimtelijke ordening.

 

Meer informatie:

Geo opleidingen Inhuur Geo-personeel Nieuwland Geo-Informatie