Uniek concept

Nieuwland Geo-Informatie heeft een architectuur voor mobiele (GIS)-applicaties (Apps+Maps) ontwikkeld voor smartphone en tablet, waarmee medewerkers in het veld / op locatie gegevens kunnen raadplegen, beheren en waarnemingen kunnen registreren.

De architectuur voor deze Apps+Maps bestaat uit de volgende componenten:

  • Mobiele App, geschikt voor het Android,  iOS of ander platform.
  • Een webbased beheertool voor gebruikers autorisatie en device beheer
  • Een centrale database (GeoMobiel Server) waarin de geregistreerde gegevens worden opgeslagen en van waaruit de gegevens naar de backoffice systemen doorgezet kunnen worden
  • Een Service Georiënteerde Architectuur (SOA)

De Apps worden zo veel mogelijk gebouwd op basis van Open Source componenten en Open Standaarden.

Voor de kaartservices maken we gebruik van de OGC-standaarden. De configuratie van de backoffice omgeving bij onze klanten kan plaats vinden op de bij hen in gebruik zijnde kaartservers, zoals Geoserver, Mapserver, ArcGIS server, etc.

Wat zijn de kosten van een App

We werken met verschillende prijsmodellen. De prijs voor de aanschaf of voor het gebruik van een App stellen we samen met u vast.

U heeft hiermee de mogelijkheid voor uw eigen bekostigingsstructuur te kiezen. U zult zien dat u ‘onder de streep’ uitkomt op een lage kostprijs. Vraag naar onze verschillende prijsmodellen .
Met meer dan 25 jaar ervaring in het werken met en bouwen van GIS-systemen, behoort Nieuwland Geo-Informatie tot de toonaangevende bedrijven in Nederland voor GIS, GIS-internet en Mobiele GIS toepassingen.

We hebben de kenmerken van onze Apps+Maps en ons concept uitgebreid beschreven in een paper. We sturen u graag een exemplaar.

paper mobiele apps