Geoapps: mobiel GIS voor onderweg

geoapps

Geoapps

Wanneer u uw data online ontsluit, kunnen uw medewerkers in het veld of onderweg er gebruik van maken. Geodata -data met een ruimtelijke component-, maken we op een kaart beschikbaar voor verschillende mobiele devices: laptops, PDA’s en mobiele telefoons.

Specifiek voor het ondersteunen van een werkproces ontwikkelt Nieuwland geoapps.

De besparingen die mobiel GIS oplevert in de vorm van tijdsbesparing (direct opvragen en gegevens invoeren) en beheer (geen redundantie en verkleining van de kans op fouten) zullen vrijwel altijd opwegen tegen de kosten.

Vastlegging bij de bron

Door vastlegging echt bij de bron te laten plaatsvinden, kunnen geoapps werkprocessen veel doelmatiger inrichten. Mobiele GIS-systemen kunnen meerdere processen op een efficiënte wijze integreren.

Al enkele jaren zijn er geoapps voor mobiele inspecties met een kaartcomponent op de markt. Deze applicaties voldoen aan één van de belangrijkste doelstellingen; namelijk het vastleggen van de gegevens en daarna een geautomatiseerde verwerking in de back-office.

We kunnen u verschillende manieren aanbieden uw GIS-data mobiel ter beschikking te hebben.

Met WebGIS Publisher kunt u uw gegevens op internet raadplegen. Waarbij de weergave ook voor tablet en smartphone is geoptimaliseerd.

Ook kunnen we uw geodata in uw applicaties integreren.

En uiteraard zijn er op het gebied van GeoApps talrijke mogelijkheden.

monitor_maai