Referenties

Wat onze gebruikers erover zeggenreferentie Apps&Maps

Onze Apps&Maps worden door verschillende organisaties voor verschillende doeleinden gebruikt.

“De app helpt ons snel, efficiënt en eenduidig een melding op ons hoofdkantoor te krijgen.”
Luuk Vergeldt, technisch adviseur waterkeringen

“De app is een erg goed middel, het werkt snel en je hoeft verder niets bij de hand te hebben. Het werkt gewoon fantastisch.”
Michel Dalessi, dijkwacht

“De app is heel gebruiksvriendelijk, je ziet meteen wat voor type schade je tegenkomt; er rolt een menuutje uit, je kunt gewoon de stapjes volgen en dan gaat het vanzelf. Kind kan de was doen.”
Jurgen van Limpt, dijkwacht

“De uniforme manier van aanleveren met de app is een grote verandering. We hebben nu inzicht en overzicht waardoor ik makkelijker kan clusteren en prioriteren.”
Adri Terhoeve, beheerder

“Door inspectie-gegevens vast te leggen via deze app wordt er historie opgebouwd. Daardoor wordt gebiedskennis vastgelegd en vergroot.”
Jolanda Aalders, projectleider

“Ik vind het handig dat als je ergens langsrijdt en je ziet iets, je het meteen registreert en ze weten op kantoor gelijk wat er loos is. En je kunt de melding vervolgens zelf monitoren.”
Jacob Keijzer, gebiedsbeheerder

Het is een hele praktische app. Vanaf het begin, het werkt gewoon lekker. In de app, alles is voorgeprogrammeerd. Je tikt op een paar knopjes en hij verstuurt het. Het is gewoon een pracht. Wij inspecteurs zijn er erg tevreden over.”
Hans Blankendaal, gebiedsbeheerder

“Jeetje, wel een uitvinding hoor, zo’n app.
het voordeel van de app is dat het allemaal veel sneller gaat en het is ook nog efficiënter werken.”
Nanneke van den Brand, medewerker beheer en onderhoud

“Het werken met de app is overzichtelijker, iedereen kan op elk moment van de dag zien wie waar welke werkzaamheden gedaan hebben. En je kunt er een werkplanning aan hangen. En ook het aansturen van inhuurkrachten gaat er veel makkelijker mee. Het is eigenlijk een ideale oplossing, een perfecte uitvinding. Super!”
Charly van Hal, onderhoudsmedewerker


Apps&Maps

Bestrijdingsorganisaties die hun veldwerkgegevens vastleggen gebruiken de app Mura. Meer dan honderd medewerkers verspreid over Nederland gebruiken deze app dagelijks bij hun werkzaamheden.

Netwerkbeheerders die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van hun assets ondersteunen we met de app Assetbeheer.

Het beheer van waterstanden wordt vergemakkelijkt door het gebruik van de app Meten Melden. De historie van het peilbeheer is op te vragen in de kaart, wijzigingen worden vastgelegd. Meldingen van schade, defecten of obstakels worden met dezelfde app doorgegeven. Tientallen medewerkers van verschillende waterschappen werken met de app.

De jaarlijkse schouw van de waterschappen wordt uitgevoerd met de SchouwApp. Tientallen inspecteurs van waterschappen werken met de app.

De DijkwachtApp is bedoeld om te monitoren tijdens hoogwater. Dijkwachten gebruiken de app alleen in perioden met potentieel risico op een dijkdoorbraak. De app moet moet dus zeer intuïtieve werken.

Digispectie is een modulaire app die voor verschillende inspectie doeleinden kan worden ingezet.

Maaibeheer oftewel de MaaiApp stuurt het geheel planningsproces van maaivlakken in een beheer gebied.

digispectie